9 Ocak 2014 Perşembe

BATMAN'DA ZUMBA






Size ne zamandır Zumba yaptığımı söylüyorum, hiç aklıma nerede yaptığımı yazmak gelmemiş. Siz de hiç sormamışsınız :)

Batman'da Artemis Sanat adında bir yer var. Haftanın 2 günü oraya gidiyorum, en az 2 günde size daha önce bahsettiğim videolarla evde çalışıyorum. Hani bir gün olur da Batman'a yolunuz düşerse ve ya benim gibi buraya atanıp da bir müddet burada kalacak olursanız, sporu ve dansı seviyorsanız gidilecek en temiz ve en eğlenceli yerdir burası.

Hocamız lisanslı Zumba Hocası, düzenli olarak eğitimlerine de katılıyor yani işinin ehli. 1 saat zumba ve yarım saat plates yapıyoruz her dersimizde. Daha önce de bahsetmiştim size, 3 yıldır kilo verme maceram sürüyor. Şahsen ben en hızlı kilo kaybını Zumba ile yaşadım.

Artemis Sanat'da Salsa, Tango derslerinin yanı sıra enstrüman eğitimi de veriliyor bu arada.

Eğer birgün ihtiyacınız olursa telefonlarını aşağıya yazıyorum.

0 505 223 55 20

Sevgiler

Not resim netten alıntıdır.

2 yorum:

  1. Merhaba bende zumba yapıyorum ama çok düzenli değil.sanırım siz düzenli yapıyorsunuz.kaç kilo verdiniz yazarmısınız bana motivasyon olması açısından:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Kadriye Hanım,

    öncelikle bloğuma hoşgeldiniz, evet düzenli yapıyorum zumbayı, ve başladığım andan itibaren 9 kilo verdim ve diyet felan yapmadım. 2 gün salonda ortalama 2 gün de evde yapıyorum. Kilo vermenin dışında zumba insana bir duruş da kazandırıyor. Ne bileyim yürüyüşünüz felan değişiyor mesela. Sakın bırakmayın, dilerseniz benim paylaştığım videolarla evde de çalışmaya başlayın, bu şekilde güzel kareografileri paylaşmaya devam edeceğim.

    sevgiler

    YanıtlaSil