2 Kasım 2015 Pazartesi

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN

Arkadaşlar 29 Ekim'de Metro Asistanlık bilmem ne firması taradından arandım. Güya geçen sene 14 Ağustosta beni aramışlar ve yok check up, yok çilingir hizmeti vereceklermiş ben de kabul etmişim. İlk yıl ücretsizmiş, ikinci yıl ücretliymiş yani ödemem gerekiyormuş.

Şimdi ilk önce bu kişiler beni 29 Ekim'de yani tatil günü aradılar. Ben de tabi şüphelendim ve sordum. Özel şirket olduğumuz için çalışıyoruz dediler. Ellerinde ses kaydım varmış onay verdiğime dair. Ben de böyle bir konuşma yapmadığımı, henüz bunamadığımı bu şekilde bir hizmete onay verdiysem mutlaka hatırlayacağımı söyledim. Bana ses kaydımı dinletin ödemeyi yapayım dedim. Yasal yollara başvurun o şekilde size ses kaydınızı gondeririz dediler. Eğer ben ödeme yapmazsam işte dava açılacakmış, dosya masrafı felan, en iyisi ben şimdi kredi kartımla 480 TL ödeyip kapatabileceğimi söylediler. Bu arada kredi kartımın ilk 8 hanesini kendileri söyleyecekmiş geri kalanını ben söyleyecekmişim ve kartımdan çekeceklermiş.

Sanırım nereye gelmek istediğimi anladınız. Bunlar DOLANDIRICI. Beni aradıkları numara 0 212 998 20 43. websitesi http://www.metroasistanlik.com/saglikhizmet.aspx

Biraz internette araştırma yaptığımda bunun yeni bir dolandırıcılık  sistemi olduğunu anladım. Lutfen aşağıda verdiğim sitedeki şikayetleri okuyun.

http://www.tellows-tr.com/num/02129982043

Arkadaşlar bugünlerde bu tip aramalar çok oluyormuş. Lütfen hem okuyun bu yazıyı hem de okutun. Bu şekilde aranırsanız da sakın ve sakın kredi kartınızın numarasını kimseyle paylaşmayın.

Umarım bu yazım bir farkındalık yaratır ve birilerine yardımcı olur.

1 yorum: