16 Ağustos 2015 Pazar

ZUMBA'DA YENİ SEZON BAŞLIYOOOOOOOOOOR



Yaz tatilini bitirmek üzereyiz. Aylardır hasret kaldığım zumbaya yakında başlayacağım inşallah. Bu arada Mersin'deki zumbaseverlere müthiş bir haberim var. Lisanslı zumba hocamız Elif hoca kendi salonunu açıyor. Bu da demek oluyor ki kendimize uygun olan saatlerde zumba derslerine katılabileceğiz.

Zumbayla ilgili sizlere çok yazı yazdım. Türkiye'de son yıllarda tanınan zumbayı sanırım herkes biliyor artık. Kısaca özetlersek, hem dans ediyorsunuz, hem zayıflıyorsunuz, hem stres atıyorsunuz hem de eğleniyorsunuz. Bunların hepsini aynı anda sunan başka bir aktivite yok arkadaşlar.

İşte bu Elif Hocamız, acaip enerjik ve pozitif bir insan, daha da önemlisi işinin ehli. Salonu Hilton Oteli civarında. Önümüzdeki hafta dersler başlayacak. Geç olmadan kaydınızı yaptırın Mersinli dostlar -ki hep beraber eğlenelim.

Zumbayla ilgili Elif Hocanın derslerinden  bir kaç videoyu da bloğumda bulabilirsiniz. Elif Hocanın telefonunu aşağıya yazıyorum. Detaylı bilgiyi kendisinden alabilirler.

Elif Anıl Doğrul Kaynak (De Souza :) şaka şaka ismi uzun olunca Brezilya ismi gibi geliyor hep bana :)))) Telefon Numarası : 0543 686 87 28

Haydi Mersin Zumbaya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder