7 Ocak 2015 Çarşamba

BU DEFA MEMNUNİYETSİZLİK

Bütün blogger arkadaşlarımın yaptığı gibi, bloglarımızı sadece günlük tutmak için yazmıyoruz. Deneyimlediğimiz bir çok ürünü kendimize göre yorumluyoruz. Mesela ben eğer yeni bir ürün alacaksam bilhassa bloglardaki yorumlarına bakıyorum.

Sizinle genellikle gerçekten faydasını gördüğüm, gerçekten beğendiğim ürünleri paylaştım. Hatırlarsanız Kavitasyon deneyimimden de bahsetmiştim size. gerçekten memnun kaldığımı ben de inanılmaz değişiklik yarattıpını da hem anlatmış hem de resimlerle göstermiştim.

Ben kavitasyonu Batman'da Le Paris Güzellik Merkezinde yaptırmıştım. Şimdi bildiğiniz gibi Mersin'deyim. Annem de bendeki değişiklikten sonra kavitasyon yaptırmak istedi. Mersin'de REAL TOUCH GÜZELLİK MERKEZİ diye uyduruk bir yer var. Aslında görüşmeye gittiğimde anlamıştım. Çünkü sahibi bayan bildiğiniz kilolu biri. Yani kelin ilacı olsa başına sürer. Bir kampanya yapmış kavitasyonla ilgili neyse annemle deneyelim dedik. Ancak annem 4. seanstan sonra gitmek istemedi. Çünkü hiçbir faydasını görmedi. Ve kadın annemden neredeyse tüm paketin fiyatını talep etmiş.

Neyse bir ara yolda buluşup halletmişler. Ama bana göre yine de hakettiklerinde çok fazla. Daha sonra ben telefonla kadınla konuştum. Bunun doğru olmadığını anlatmaya çalıştım, ama kadın anlaşılacak bir değil, hatta iş ahlakına sahip biri hiç değil.

Evet dostlar, Mersin'de kavitasyon yaptırmak gibi bir niyetiniz varsa REAL TOUCH'a hiç bulaşmayın derim. Tecrübeyle sabit, hem işe yaramıyor hem desizi aptal yerine koyuyorlar. Ben helal etmiyorum, Allah'a havale ettim. Siz benim yaptığım hatayı yapmayın.

31 yorum:

  1. Merhaba bu yazdığınız merkezin bende lazer konusunda magduruyum tek seans gitmeme rağmen benden haddinden fazla para aldılar ve yaptıkları atışlar çok başarısız piyasanın iki katına işlem yapıyorlar nerdeyse. Hukuki yollara başvurmaya karar verdim ben keşke yazınızı daha önce okusaydim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yaşadıkların için üzüldüm. Ben bu yazıyı yazarken başkaları da bizim düştüğümüz hataya düşmesine engel olurum diye düşünmüştüm. Malesef senin için faydalı olamamışım. Aynı firma yine reklam yapıyor açılış için indirimli felan diye. Umarım Mersinde yaşayıp da oraya gitmeyi düşünenler bu yazıları okuyup vazgeçerler.

      Sil
  2. Merhaba arkadaşlar bende oraya buz lazer gitmek istiyorum gitsemmi yazdıklarınızı okuyunca tereddüt kaldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım yazılanları okudun sanırım, bence riske atma, her türlü iş etiğinden mahrum bir yer.

      Sil
    2. Kesinlikle gitme. Can yakmiyor makinalarimiz diyorlar yanmak soyle dursun 2. Derece yanik olusturuyorlar. Uygulamayi unv kizlar yapiyor. En ufak bisi oldumu yok makinada bizi kandirdilar yok kiz guzel yapamiyordu degistirdik. 3 sene gecti hala bitmiyor. Param haram olsun

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba sirket sahibi isletmeci etigine sahip olmayan mahalle agziyla konusan ve ustelik parasini aldiktan sonra hizmetini durdurabilecegini soyleyen insani tam anlamiyla aptal yerine koyan musteri ve musteri iliskilerinden bihaberler. Buz lazere gittik parasini aldiktan sonra isin rengi degisti resmen onlarda. Sakin bulasmayin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Real touch rezaleti30 Mart 2019 09:56

      Ben de aynı şeyleri yaşadım . Arkadaş grubumla girdiğimiz lazer epilasyon pakedine devam edebilen kalmadı. Ali bey direkt şahsıma "GERİZEKALI " dedi hem de gayet saygılı şekilde işletme ile ilgili bir şikayetimi aktarirken.parayi aldıktan sonra hizmet vermeyi geçtim hakaret etmek ticaret ahlakının neresinde var bilmiyorum ama kesinlikle çok pişman oldum.insanin parasıyla rezil olması böyle biseymis demek .burada okuduğum bütün kötü yorumlarda bana yasattiklarindan birşeyler buldum böyle işletmelerin nereye şikayet edilebileceğini bilen varsa lütfen soylesin

      Sil
  5. Merhaba sirket sahibi isletmeci etigine sahip olmayan mahalle agziyla konusan ve ustelik parasini aldiktan sonra hizmetini durdurabilecegini soyleyen insani tam anlamiyla aptal yerine koyan musteri ve musteri iliskilerinden bihaberler. Buz lazere gittik parasini aldiktan sonra isin rengi degisti resmen onlarda. Sakin bulasmayin.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba sirket sahibi isletmeci etigine sahip olmayan mahalle agziyla konusan ve ustelik parasini aldiktan sonra hizmetini durdurabilecegini soyleyen insani tam anlamiyla aptal yerine koyan musteri ve musteri iliskilerinden bihaberler. Buz lazere gittik parasini aldiktan sonra isin rengi degisti resmen onlarda. Sakin bulasmayin.

    YanıtlaSil
  7. E senin gibi cahiller kavitasyon yapınca aniden sihirli bir şekilde kilo vereceğini sandığı için güzellik merkezleri böyle eleştirilere maruz kalıyor. Bakınız doğru spor ve beslenme şarttır bu olayda. Diyelim ki yağlarınız yakılabilecek duruma geldi ve yağı yakabilmek için günlük harcamanız gereken kaloriyi 20 dakika yürüyerek halledebileceğinizi mi sanıyorsun? yakacağınız maksimum 300 kalori, onuda 1 dilim kek yeseniz geri alırsınız hayatınızdan karbonhidratı kesmeniz lazım ayrıca proteinli beslenmeye ağırlık vermeniz lazım. Sahibi aslında sizden bilgili olduğu için bu konuda yaptırmamış o işlemi kendisi yoğun bir bayan o parasını kazanıyor siz de blogtan şikayet edersiniz işte hayat :D o bayanın eğitim durumu hakkında bilgim yok ama çalışanlar üniversite mezunları hepsi o işin uzmanı diplomasını almış insanlar. Benim çok arkadaşım gidiyor daha birinden şikayet duymadım zaten herkesi memnun etmesi imkansızdır bir işletme yerinin bir derdiniz varsa kanıtlarıyla dava açın burada yaptığınız karalama kampanyası harbiden ezikçe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selma Hanım, benim üslubumla sizin üslubunuza bakınca cehalet kavramının kime daha çok yakıştığı açıkça görülüyor. Öncelikle kavitasyonun ne olduğunu kavitasyonla birlikte neler yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum. Zira benim kavitasyon deneyimim son derece ehil eller tarafından yapılmıştı. Önceki yazılarımı okursanız görebilirsiniz. Ayrıca sadece kavitasyondan medet ummadığımı yine bloğumu takip edenler bilir. Benim yazımın altındaki yorumlara bakarsanız sadece kavitasyonla ilgili değil lazerle ilgili de olumsuz yorumları görebilirsiniz. Sadece burada değil dışarda da çok fazla yorumlar alıyorum ve ben de yaşadıklarımı anlatıyorum insanlara. Bu kadar insan yanılıyor olamaz sanırım. Benim amacım karalama değil, yaşadığım iyi ve kötü tecrübeleri okuyucularımla paylaşmak. Biz blogerler bunu hep yaparız, insanlar bizim yaptığımız hataları yapmasınlar diye.
      Bu arada sizin yorumunuzu silebilirim ama silmiyorum. Herkesin kendini ifade etme özgürlüğü var. Elbette sizin yorumunuzu okuyanlar da Real Touch firmasının sıradan bir müşterisi olmadığınızı anlayacaklardır.

      Sil
  8. Ben de maalesef aynı yere giderek büyük hata yaptım. Dediğiniz gibi mahalle ağzı kocası zaten tam bir maganda tiplerinden ilk başta ben de anlamıştım ama herkes bi şans hakeder diye ön yargılarımı bi kenara atmıştım. Son derece üslupsuz hakarete varan hareket ve sözlere maruz kaldım. 1000 e yakın müşterileri varmış güya. Ne diyim biz çektik başkaları çekmez umarım

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Ponchi, kiminle konuşsam real touch ile ilgili herkes şikayetçi. Bunları okuyanlar umarım dikkatli olurlar.

    YanıtlaSil
  10. Bende bu merkezin müşterisiyim ve soylediklerinizi okuyunca şaştım kaldım. Gerek işletmecileri olsun gerek çalışanları olsun, kullandıkları cihazlar olsun hepsi kaliteli. İnsanları karalamaktan ne kadar zevk alan bir millet olmuşuz biz. Eminim ki rakip firmalardan gelen yorumlardır bunlar.

    YanıtlaSil
  11. 6 ay önce lazere başladım ve daha 6 seans olmasina rağmen %80 sonuc aldım seanslarimda hala devam ediyor. Şiddetle tavsiye ediyorum arkadadaslar.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorumları yeni gördüm Kesinlikle 1 senedir gidiyorum ilgi alaka çok güzel şahsen ben çok memnunum çok faydasını da gördüm ne işlemlerde nede ödemelerde hiç sıkıntı yaşatmadılar cevremede tavsiye ettim butun arkadaslarimda çok memnunlar bilginiz olsun sağlıklı günler dilerim

    YanıtlaSil
  13. bende ayni merkeze uğruyorum. kesinlikle haksız eleştiriler var. bence Türkiye deki en başarlı klinik, eksiklikleri var ama onemli olan sonuç odaklı olmari. benim icin yapilan islemlerin tümü sonuc verdi. hem kavitasyonda 8 cm inceldim. lazerde harika sonuc aldim. ilgilenen Merve hanım bir harika. Ayrica Ali beye yorumlarda haksizlik yapilmis bence, gayet beyefendi, doğal ve işin ozunu bilen biri... kibar züppere kanmamak lazim. onemli olan verdigi sonuc. ben memnun kaldim. kim ne dusunurse dusunsun

    YanıtlaSil
  14. Arkadaslar kesinlikle tafsiye ediyorum ben cok memnun kaldim gerek calisanlar olsun ve isletme sahibi suna hanim Ali beyde guler yuzlu ve mutavazi davranislarla oldukca kaliteli bir hizmet sunuyorlar ben cok guzel sonuc aldim hakkini veriyorlar tekrar tesekkur ederim 10 numara 5 yildiz

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Maria, Funda, Asi ve diğer adsız yorum yazan arkadaşlarım. 29 Kasım ve 30 Kasım'da art arda yorumlar yapmışsınız. Profillerinize baktığımda da sadece bu yazıya yorumlar yapmışsınız. Benim şahsi kanaatim şirketle bir bağlantınız olduğu yönünde. Ya da şirket sahibi olarak bizzat siz değişik isimlerle yorumlar yapıyorsunuz. Yazdıklarınızdan bu açıkça anlaşılıyor.

    Eğer yanılıyorsam ve eğer sizler gerçekten Real Touch'ın samimi müşterileriyseniz ve gerçekten memnun kaldıysanız diyecek bir lafım yok. Yazdıklarınıza saygı duyarım.

    Ama art arda bu mesajları alınca çok da samimi gelmedi açıkçası. Okuyanlar kendileri verir artık kararı.

    YanıtlaSil
  16. Bana kalırsa sa sizin işletme sahipleriyle şahsi bir sorununuz var ve bende sizin real touchun musterisi oldugunuza inanmıyorum. Tabi ki sikayetleriniz olabilir fakat bende oranın musterisi olarak memnuniyetimi dile getirdim. Ayrıca hic bir şirket sahibi oturup internetten acayimda yorumlara cevap vereyim diyecek kadar geniş zamana sahip değildir. Ben müşterisi olarak girdim siteye bu yorumları gördüm ve bende kendi yorumumu yaptım. Ali beyin ya da suna hanimin başka isi gücü yok sizle mi ugrasacaklar.

    YanıtlaSil
  17. Ama sanırım sizin işiniz gücünüz yok cevap vermek için bekliyorsunuz.

    Benim şirketle şahsi bir sorunum var tabii ki. Beni kandırdılar.Yalan söylediler. Sizce basit olabilir ama bizce değil. Ben memnun kalmadım ama memnun kalanlara da saygım var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısınız paranla rezil oluyorsun inşallah batarlar

      Sil
  18. GERÇEKTEN SADECE KİŞİNİN YAPISINA GÖRE DEĞİŞEN Bİ DURUM. BENİM İLK SEASNSIMDA %50 AZALMA OLDU. GAYETTE MEMNUNUM MÜŞTERİ İLGİLERİNDEN

    YanıtlaSil
  19. İşi paraya dökmüş bir kurum kayıt ederken yalanlar diz boyu kayıt ettiklerinden sonra umursamaz tavırları çalışanlar için değil sahipleri Ali bey ve serap hanım, randevu günü olduğu halde yeni müşterilerin gözlerini boyamak için onları işleme alan kayıtlı müşterilerini başka gün gelin diyen hakkını savunmak için kelime sarf ederken ses tonunu yükselten bir kurum sahibi 4 seyansta azalma olur kesin diyen seneler geçti istediğim randımanı alamadım ne yazık ki diğer arkadaşlarım başka yerlere giderek 4 seyansta tamamen bitirdiler kesinlikle gidilmeyecek bir yer kandırıyorlar milleti Hakkım haram olsun onlara

    YanıtlaSil
  20. Arkadaşlar ben sadece yüz bölgesi için gittim 1000 lira verdim kayıt yapılırken arkadaşımın dediği gibi göz boyamalar aşırı ilgiler felan. 5 seansta parayı verdim parayı aldıktan sonra herşey değişti aşırı derecede piskolojimi bozdular 1000 lira az bir para değil çok çok pişmanım tam 1 yıl olacak bu ay sonuç 0. Azalma dökülme hiçbirşey yok. Bunu onlara her anlatışımda eleman hata yapmış zaten kovduk diyorlar biz denek miyiz kardeşim aşırı saygısız ve işi bilmeyen bir işletme şuan nereye şikayet edebileceğimi araştırıyorım ve biz aileden 3 kişi oraya gittik 3 ümüz de şikayetçiyiz sakın ola başlamayın. Sizde mağdur olmayın. Saygılar..

    YanıtlaSil
  21. Ve herkesin dediği gibi işletmeci Ali bey ve Serap hanım bu işi kesinlikle para için yapıyolar. Müşteri memnuniyetşnin onlar için hiçbir önemi yok. Sürekli eleman değiştiriyolar her yanlışlarını yüzlerine vurduğumuzda eleman hata yapmış zaten kovduk diyorlar ki zaten Ali bey ile muhattap olunmuyor. Ben kesinlikle şikayetçiyim etrafımda bir tane memnun olan kişi yok herkes parasını verdiği için devam ediyor. Oraya gittiğimde beklerken(bitmeyen beklemeler) yanımdaki insana memnunmusunuz diye sorsam bin ah işitiyorum acaba bu iyi yorum yazanlarla neden hiç orda karşılaşmıyoruz? Bu iyi yorum yazanların kesinlikle işletmeciler yada çalışanlar olduğunu düşünüyorum. Siz siz olun pahalıda olsa iyi bir yere gidin sağlık bu çok önemli biz ettik siz etmeyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Adsız, yaşadıklarından dolayı üzgünüm. Keşke gitmeden önce yazımı okusaydınız. Çünkü o kadar çok kişi okuyup yazımı gitmekten vazgeçti ki, bana gelen maillerden anlıyorum bu. İnşallah bu yazı daha çok kişiye ulaşır da onlar da bizim yaptığımız hatayı yapmazlar.

      Sil
    2. Keşke biraz araştırsaydım keşke.. tanıdık gitmiş dedik güvendik hata ettik maalesef artık yapacak bişey yok çok iyi araştırmak lazım

      Sil
  22. Ve herkesin dediği gibi işletmeci Ali bey ve Serap hanım bu işi kesinlikle para için yapıyorlar. Müşteri memnuniyetinin onlar için hiçbir önemi yok. Sürekli eleman değiştiriyorlar her yanlışlarını yüzlerine vurduğumuzda eleman hata yapmış zaten kovduk diyorlar. Ben kesinlikle şikayetçiyim etrafımda bir tane memnun olan kişi yok herkes parasını verdiği için devam ediyor. Oraya gittiğimde beklerken(bitmeyen beklemeler) yanımdaki insana memnun musunuz diye sorsam bin ah işitiyorum acaba bu iyi yorum yazanlarla neden hiç orada karşılaşmıyoruz? Ayrıca ödeme bitene kadar güler yüz gösterip borcumuz bittikten sonra hiç ilgilenmemeleri ve her seferinde başka bir çalışanının olması da artık rahatsız etmeye başladı. Tüylerin azalması ve bitmesi gerekirken aksine arttı ve verdiğim paraya gerçekten acıyorum. Lazer düşünenler kesinlikle bu kuruma gitmeyin. 2 senedir tecrübelerim çok büyük hata yaptığımı gösteriyor. Sizler bu yanılgıya düşmeyin. Saygılarımla, iyi günler.

    YanıtlaSil
  23. Arkadaşlar ben klinkten ve suna hanımdan gayet memnunum herkese tafsiye ederim asılsız yorumlar lutfen yapmayın

    YanıtlaSil