27 Mart 2014 Perşembe

KAVİTASYON DENEYİMİM

Bildiğiniz gibi, yıllardır zayıflamak için spor yapıyorum, yaklaşık 1 yıldır da Zumba ile zayıflamaya devam ediyorum. Daha önceki yazılarımda da bahsettiğim gibi salona gidip çalıştığım dönemden daha hızlı yanıt aldım Zumba ile. Daha hızlı kilo verdim ve daha fit bir görüntüye ulaştım. Ancak kilo vermeme rağmen göbek bölgesinde hala biraz sıkıntım vardı. Zumba ile verebileceğimi biliyorum fakat ben bu süreci biraz hızlandırmak istedim ve Kavitasyona başladım.


Kavitasyon tekniği bölgesel incelme için kullanılıyor. Benim göbek bölgemde sorun olduğu için bu bölgeyi inceltmek için başladım. Bu arada bildiğiniz gibi göbek en zor eriyen bölgedir. Bugün 3. seansıma gittim. Sizlere bu yazıyı yazabilmek için gerçekten farkı görmem lazımdı. 2 seans'tan sonra 1 kilo verdim ve 1 beden inceldim. Toplamda 10 seans gideceğim ve 10 seansın sonunda sanırım istediğimden de daha iyi bir sonuç alacağımdan emin oldum.

Kavitasyon ses dalgaları kullanarak yağları parçalama tekniğidir. Kavitasyon yaptırdığınız dönemde günde 3-4 lt. arası su içmeniz gerekiyor. Çünkü parçalanan yağlar kana karışıyor ve yağı vücuttan idrar ile atıyorsunuz. Yağ ve tuzu en aza indiriyorsunuz ve mayalı ürünler yemiyorsunuz. Aslında şartları çok zor değil. Tam bir sonuç almak istiyorsanız, bu kurallara uymanız gerekiyor.


Ben Kavitasyon için Batman Le Paris Güzellik Merkezi'ne gidiyorum. Profesyonel elemanlar büyük bir titizlikle çalışıyorlar. 40 dk. ses dalgası veriliyor, 10 dk masaj yapılıyor ve son 10 dk. pasif aerobic yaparak 1 seansı bitiriyoruz.

Siz de benim gibi bölgesel olarak işi hızlandırmak istiyorsanız, Kavitasyon yöntemine başvurabilirsiniz. Ve eğer Batman'da yaşıyorsanız Kavitasyon için Le Paris'e kendinizi emanet edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Batman'da kavitasyon yöntemiyle zayıflama için Larissa Güzellik Merkezini tercih edebilirsiniz. Son teknoloji kavitasyon cihazıyla gerçekten çok başarılar sonuç aldım, çok memnun kaldım.
    http://larissaguzellik.com/tr-tr/haberler/107/kavitasyon-Batman

    YanıtlaSil
  2. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Öncelikle ben yaptırdım ve memnun kaldım gerçekten. İkinci olarak da ben artık Batman'da değilim. Mersin'de de bu işi hakkıyla yapan bir yer yok. Annem için araştırdım ve Real Touch diye dolandırıcı bir firma buldum. Bunu da yazmıştım burada.

    Tavsiyeniz için tekrar teşekkürler

    YanıtlaSil