6 Nisan 2010 Salı

SIKILDIM YİNE


Hareketli bir hayattan bu şekilde durağan bir hayata geçmek ilk başta yıllarca özlemini çektiğim bir şeydi. Şimdi ders saatlerim toparlandı ve ben 2,5 gün evdeyim. 2 gün de haftasonu, oooh değmeyin keyfime. Ancak Adilcevaz gibi küçük bir ilçede sosyal hayat sıfır olduğundan, kendimi temizliğe, kitaplara vermiş bulunmaktayım. Yakında alim olup çıkacam o olacak:)


Yine kaçasım geldi, bir yerlere gidip ortam değiştiresim. Yaz tatiline daha çok var. Yazın planlarım var ama yaza kadar nasıl dayanacağımı bilemiyorum.


Öğretmenlik gerçekten güzel bir meslek. Mesleğimden sıkılmış değilim, öğrencilerimi seviyorum. Aslında tek sorun şu görev yaptığım yer heryere, herşeye uzak.


Buraya kendi sınıfımın bir resmini ekliyorum. Bu resmin adı "Öğretmen Hallerim" olsun.

3 yorum:

  1. gercekten kutsal bir goreviniz var. Hayat her zaman insanin istedigi dogrultuda giymiyor malesef. Ancak sartlara razi olup gonulden tevekkulle hallolmayacak hic bir sey yok kanaatindeyim. Allah yar ve yardimciniz olsun.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili tesbih taneleri;

    Bloğuma hoşgeldin, aynen katılıyorum öğretmenlik çok kutsal bir meslek, ama hani bilirsiniz ya bazen böyle gitmek gelir içinizden, kimsenin sizi tanımadığı bir yerde kafa toplamak işte bu durumdayım şimdi ben.

    Allah hepimizin yardımcısı olsun. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil